EN DA DE FI FR GA IS NL NO PL SV

Krzysztof Ozygala
Ingeniør og iværksætter med erfaring inden for metal- og søfartsindustrien.


UDDANNELSE

1995-09÷2000-06
Teknisk Skole for Skibsbygning, konstruktion af skibsmaskiner og udstyr.

På denne måde har jeg erhvervet mig en stor teoretisk viden inden for skibsmaskineri.

2000-10÷2004-06
Maritimt Akademi, operation af havn og søflåde.

På denne måde fik jeg en stor teoretisk viden om søhavnenes funktion, logistik, omladning, omladningsudstyr, intermodal transport og andre relaterede emner.

ERHVERVSERFARING

PARTNER-SHIP, Teknisk forsyning af skibe.

2004-08÷2010-06
PARTNER-SHIP, Teknisk forsyning af skibe.

International handel med reservedele til hoved- og hjælpemotorer med forbrændingsmotorer, pumper, centrifuger, kompressorer og andet skibsudstyr. Vi outsourcer også helt nyt og brugt udstyr samt eftersyn af disse enheder.

På denne måde har jeg erhvervet mig en enorm praktisk viden og erfaring inden for skibsmaskineri og international handel, import og eksport, transport og logistik, herunder forsendelser og indkøb af udstyr fra verdens største skrotpladser.

PARTNER-SHIP, Metalbearbejdning

2010-07÷2019-12
PARTNER-SHIP, Metalbearbejdning.

Konventionel metalbearbejdning, drejning, fræsning, boring, mejsning, tandhjulsskæring ved hobbing, materialeskæring, slibning, boring, gevindskæring og mange andre bearbejdningsprocesser. Desuden demontering og samling af udstyr, svejsning og bearbejdning af stålkonstruktioner, regenerering af maskiner og udstyr samt reservedele, fremstilling af nye dele på grundlag af brugte dele. De vigtigste kunder var fra marineindustrien.

På denne måde fik jeg en enorm praktisk viden og erfaring inden for skibsudstyr om bord, metoder til reparation af disse enheder, metalforarbejdning, metoder til fremstilling og regenerering af metalelementer, samarbejde om mekaniske elementer, materialevidenskab, metoder til termisk og kemisk forbedring og beskyttende belægninger.

P S METALWORKING SP. Z O. O., Metalbearbejdning

2019-01÷2021-01
P S METALWORKING SP. Z O. O., Metalbearbejdning.

Konventionel og numerisk styret metalbearbejdning, drejning og fræsning.

På denne måde erhvervede jeg praktisk viden og erfaring med produktion af reservedele på CNC-maskiner.

YDERLIGERE RESULTATER

På denne måde mødte jeg mange interessante mennesker, som jeg kunne etablere et samarbejde med på forskellige niveauer i mit arbejdsliv.