EN DA DE FI FR GA IS NL NO PL SV

Krzysztof Ozygala
Insinööri ja yrittäjä, jolla on kokemusta metalli- ja meriteollisuudesta.


KOULUTUS

1995-09÷2000-06
Laivanrakennusteknillinen Koulu, laivakoneiden ja -laitteiden rakentaminen.

Näin hankin suuren teoreettisen tietämyksen laivakoneiden alalla.

2000-10÷2004-06
Meriakatemia, satama ja merilaivasto.

Tällä tavoin hankin suuren teoreettisen tietämyksen merisatamien toiminnan, logistiikan, uudelleenlastauksen, uudelleenlatauslaitteiden, intermodaalikuljetusten ja muiden asiaan liittyvien asioiden alalla.

TYÖKOKEMUS

PARTNER-SHIP, Laivojen tekninen huolto

2004-08÷2010-06
PARTNER-SHIP, Laivojen tekninen huolto.

Pää- ja apupolttomoottoreiden, pumppujen, sentrifugien, kompressoreiden ja muiden laivalaitteiden varaosien kansainvälinen kauppa. Ulkoistamme myös kokonaisia uusia ja käytettyjä laitteita sekä näiden laitteiden peruskorjauksia.

Tällä tavoin olen hankkinut valtavan käytännön tietämyksen ja kokemuksen laivakoneiden alalta sekä kansainvälisestä kaupasta, tuonnista ja viennistä, kuljetuksista ja logistiikasta, mukaan lukien laitteiden kuljetukset ja ostot maailman suurimmilta romuttamoilta.

PARTNER-SHIP, Metallintyöstö

2010-07÷2019-12
PARTNER-SHIP, Metallintyöstö.

Perinteinen metallintyöstö, sorvaus, jyrsintä, avarrus, talttaaminen, hammaspyörien katkaisu kiekkopuristamalla, materiaalin leikkaus, hionta, poraus, kierteitys ja monet muut työstöprosessit. Lisäksi laitteiden purkaminen ja kokoaminen, hitsaus ja teräsrakenteiden käsittely, koneiden ja laitteiden sekä varaosien uudistaminen, uusien valmistaminen käytettyjen perusteella. Tärkeimmät asiakkaat olivat meriteollisuudesta.

Tällä tavoin sain valtavasti käytännön tietoa ja kokemusta laivojen laivavarusteista, näiden laitteiden korjausmenetelmistä, metallien käsittelystä, metalliosien tuotanto- ja regenerointimenetelmistä, mekaanisten osien yhteistyöstä, materiaalitieteestä, lämpö- ja kemiallisista parannusmenetelmistä sekä suojapinnoitteista.

P S METALWORKING SP. Z O. O., Metallintyöstö

2019-01÷2021-01
P S METALWORKING SP. Z O. O., Metallintyöstö.

Konventionaalinen ja numeerisesti ohjattu metallintyöstö, sorvaus ja jyrsintä.

Näin hankin käytännön tietoa ja kokemusta varaosien valmistuksesta CNC-koneilla.

LISÄSUORITUKSET

Näin tapasin monia mielenkiintoisia ihmisiä, joiden kanssa pystyin luomaan yhteistyötä työelämän eri tasoilla.