EN DA DE FI FR GA IS NL NO PL SV

Krzysztof Ozygala
Ingenieur en ondernemer met ervaring in de metaal- en maritieme industrie.


ONDERWIJS

1995-09÷2000-06
Technische School voor Scheepsbouw, constructie van scheepsmachines en -uitrusting.

Op deze manier heb ik een grote theoretische kennis opgedaan op het gebied van scheepsmachines.

2000-10÷2004-06
Maritieme Academie - exploitatie van haven- en zeevloot.

Op deze manier verwierf ik een grote theoretische kennis op het gebied van de werking van zeehavens, logistiek, herbelading, herbeladingsapparatuur, intermodaal vervoer en andere gerelateerde zaken.

WERKERVARING

PARTNER-SHIP, Technische bevoorrading van schepen

2004-08÷2010-06
PARTNER-SHIP, Technische bevoorrading van schepen.

Internationale handel in reserveonderdelen voor hoofd- en hulpverbrandingsmotoren, pompen, centrifuges, compressoren en andere scheepsuitrusting. Ook uitbesteding van geheel nieuwe en gebruikte apparatuur alsmede revisies van deze apparaten.

Op deze manier heb ik een enorme praktische kennis en ervaring opgedaan op het gebied van scheepsmachines en in de internationale handel, import en export, transport en logistiek, inclusief verschepingen en aankopen van apparatuur van de grootste schrootwerven ter wereld.

PARTNER-SHIP, Metaalbewerking

2010-07÷2019-12
PARTNER-SHIP, Metaalbewerking.

Conventionele metaalbewerking, draaien, frezen, kotteren, beitelen, tandwielsnijden door middel van hobbing, materiaalsnijden, slijpen, boren, draadsnijden en vele andere verspanende bewerkingen. Daarnaast demontage en montage van apparaten, lassen en bewerken van staalconstructies, regeneratie van machines en apparaten en reserveonderdelen, het maken van nieuwe op basis van gebruikte onderdelen. De voornaamste klanten kwamen uit de scheepvaartindustrie.

Op deze manier verwierf ik een enorme praktische kennis en ervaring op het gebied van scheepsuitrusting, methoden om deze apparaten te repareren, metaalbewerking, methoden voor de productie en regeneratie van metalen elementen, samenwerking van mechanische elementen, materiaalkunde, methoden voor thermische en chemische verbetering en beschermende coatings.

P S METALWORKING SP. Z O. O., Metaalbewerking

2019-01÷2021-01
P S METALWORKING SP. Z O. O., Metaalbewerking.

Conventionele en numeriek gestuurde metaalbewerking, draaien en frezen.

Op die manier heb ik praktische kennis en ervaring opgedaan in de productie van onderdelen op CNC-machines.

BIJKOMENDE VERWEZENLIJKINGEN

Op die manier heb ik veel interessante mensen ontmoet met wie ik op verschillende niveaus van mijn beroepsleven heb kunnen samenwerken.