EN DA DE FI FR GA IS NL NO PL SV

Krzysztof Ozygala
Ingeniør og gründer med erfaring innen metall- og maritim næring.


UTDANNING

1995-09÷2000-06
Teknisk Skole for Skipsbygging, konstruksjon av skipsmaskiner og utstyr.

På denne måten tilegnet jeg meg stor teoretisk kunnskap innen skipsmaskiner.

2000-10÷2004-06
Maritimt Akademi, havne- og sjøflåtdrift.

På denne måten tilegnet jeg meg stor teoretisk kunnskap innen havnens funksjon, logistikk, omlasting, omlasting av enheter, intermodal transport og andre relaterte spørsmål.

ARBEIDSERFARING

PARTNER-SHIP, Teknisk levering av skip

2004-08÷2010-06
PARTNER-SHIP, Teknisk levering av skip.

Internasjonal handel med reservedeler til hoved- og hjelpeforbrenningsmotorer, pumper, sentrifuger, kompressorer og annet marint utstyr. Vi outsourcer også helt nytt og brukt utstyr samt overhalinger av disse enhetene.

På denne måten tilegnet jeg meg en enorm praktisk kunnskap og erfaring innen skipsmaskiner og innen internasjonal handel, import og eksport, transport og logistikk, inkludert forsendelser og innkjøp av utstyr fra de største skrapverftene i verden.

PARTNER-SHIP, Metallbearbeiding

2010-07÷2019-12
PARTNER-SHIP, Metallbearbeiding.

Konvensjonell metallbearbeiding, snu, fresing, kjedelig, meisling, girskjæring ved hobbing, materialskjæring, sliping, boring, gjenging og mange andre bearbeidingsprosesser. I tillegg demontering og montering av enheter, sveising og bearbeiding av stålkonstruksjoner, regenerering av maskiner og enheter og reservedeler, og lager nye på grunnlag av brukte. Hovedkundene var fra den marine industrien.

På denne måten tilegnet jeg meg en enorm praktisk kunnskap og erfaring innen skipets innebygde utstyr, metoder for reparasjon av disse enhetene, metallbehandling, metoder for produksjon og regenerering av metallelementer, samarbeid mellom mekaniske elementer, materialvitenskap, metoder for termisk og kjemisk forbedring og beskyttende belegg.

P S METALWORKING SP. Z O. O., Metallbearbeiding

2019-01÷2021-01
P S METALWORKING SP. Z O. O., Metallbearbeiding.

Konvensjonell og numerisk styrt metallbearbeiding, dreie og fresing.

På denne måten fikk jeg praktisk kunnskap og erfaring i produksjon av reservedeler på CNC-maskiner.

YTTERLIGERE PRESTASJONER

På denne måten møtte jeg mange interessante mennesker som jeg var i stand til å etablere samarbeid med på ulike nivåer i mitt yrkesliv.