EN DA DE FI FR GA IS NL NO PL SV

Krzysztof Ozygala
Ingenjör och entreprenör med erfarenhet från metallindustrin och sjöfartsindustrin.


UTBILDNING

1995-09÷2000-06
Tekniska Skolan för Skeppsbyggnad, konstruktion av fartygsmaskiner och utrustning.

På detta sätt skaffade jag mig en stor teoretisk kunskap inom området fartygsmaskiner.

2000-10÷2004-06
Maritim Akademi - hamn- och havsflottans verksamhet.

På detta sätt fick jag stora teoretiska kunskaper om hur hamnar fungerar, logistik, omlastning, omlastningsanordningar, intermodala transporter och andra relaterade frågor.

ARBETSLIVSERFARENHET

PARTNER-SHIP, Teknisk försörjning av fartyg

2004-08÷2010-06
PARTNER-SHIP, Teknisk försörjning av fartyg.

Internationell handel med reservdelar för huvud- och hjälpförbränningsmotorer, pumpar, centrifuger, kompressorer och annan marin utrustning. Vi lägger också ut hela nya och begagnade utrustningar samt översyner av dessa anordningar.

På detta sätt har jag skaffat mig en enorm praktisk kunskap och erfarenhet inom området för fartygsmaskiner och inom internationell handel, import och export, transport och logistik, inklusive transporter och inköp av utrustning från världens största skrotupplag.

PARTNER-SHIP, Metallbearbetning

2010-07÷2019-12
PARTNER-SHIP, Metallbearbetning.

Konventionell metallbearbetning, svarvning, fräsning, borrning, mejslande, kugghjulsklippning genom svarvning, materialskärning, slipning, borrning, gängskärning och många andra bearbetningsprocesser. Dessutom demontering och montering av anordningar, svetsning och bearbetning av stålkonstruktioner, regenerering av maskiner och anordningar samt reservdelar, tillverkning av nya på grundval av begagnade. De viktigaste kunderna kom från den marina industrin.

På detta sätt skaffade jag mig en enorm praktisk kunskap och erfarenhet inom området för fartygs ombordutrustning, metoder för att reparera dessa anordningar, metallbearbetning, metoder för produktion och regenerering av metallelement, samarbete av mekaniska element, materialvetenskap, metoder för termisk och kemisk förbättring och skyddande beläggningar.

P S METALWORKING SP. Z O. O., Metallbearbetning

2019-01÷2021-01
P S METALWORKING SP. Z O. O., Metallbearbetning.

Konventionell och numeriskt styrd metallbearbetning, svarvning och fräsning.

På detta sätt fick jag praktisk kunskap och erfarenhet av tillverkning av reservdelar på CNC-maskiner.

YTTERLIGARE RESULTAT

På detta sätt träffade jag många intressanta människor som jag kunde etablera samarbete med på olika nivåer i mitt yrkesliv.